VISA_11_2015_002_01(1).jpg

financial services company

 

Evident volumetrics and refined carpentry were the starting point for this project, also marked by illumination with overtones and shadow play. At the reception, a large white leather counter, with a rip-cut carpentry in the background, sets the tone of the space. The marble floor, in the most modern color, connects all the company’s social areas to an informal workspace, coffee, lunch, and small events. The walls were redone, originally in a natural word and painted in a grey lacquer.

 
 

typology corporate

location São Paulo, SP

year 2015

area 1.800 m²

architects
Dante Della Manna
Antonio Mantovani
Claudia Maia
Isabella Cencini

collaborators
Ana Carolina Moraes
Bruna Cicarelli
Fabio de Bem
Nataly Marie Martins

 
VISA_11_2015_001_01(1).jpg
VISA_11_2015_011_01.jpg
VISA_11_2015_014_01.jpg
(BAIXARESOLUCAO)dm-ave014.jpg
VISA_11_2015_020_01.jpg
VISA_11_2015_023.jpg
VISA_11_2015_030.jpg
VISA_11_2015_031.jpg
VISA_11_2015_037.jpg
VISA_019.jpg
VISA_023.jpg