HBO_024.png

hbo

 

Use of color, technology, and volumetrics are fundamental elements of the project. The space starts with a large reception, connected to the room reserved for projections and other meetings. This room hosts: invited guests, artists, and the press to show movies and series. There is an intriguing aspect in this space, coming from the use of corten as a lining. Also of bamboo, which constitutes the flooring not just for its beauty but for its durability as well.

 
 

typology corporate

location São Paulo, SP

year 2014

area 2.500 m²

architects
Dante Della Manna
Antonio Mantovani
Roberta Maduell

collaborators
Fábio de Bem
Nataly Marie Martins

 
HBO_030_01.png
HBO_055.png
HBO_100.png
HBO_036.png
HBO_038.png
HBO_067.png
HBO_042.png
HBO_083_02.png
HBO_081.png
HBO_109.png
HBO_105.png