170406_Saeng_052_Ricardo_Bassetti_9230.jpg

vertex

 

Inspired by the company's name meaning, vertices are the protagonists of this project, starting with the luminous chemical formula at the office entrance.

Added to this are the angles of walls, floors and furniture that delimit and integrate the spaces while the materials and the lighting bring both seriousness and relaxation.

 
 

typology corporate

location São Paulo, SP

year 2016

area 500 m²

team
Dante Della Manna
Antonio Mantovani
Isabella Cencini
Mariana Pinheiro
Fernando Takahashi

 
170406_Saeng_026_Ricardo_Bassetti_9006.jpg
170406_Saeng_001_Ricardo_Bassetti_8942.jpg
170406_Saeng_009_Ricardo_Bassetti_8975.jpg
170406_Saeng_035_Ricardo_Bassetti_9078.jpg
170406_Saeng_038_Ricardo_Bassetti_9095.jpg
170406_Saeng_037_Ricardo_Bassetti_9090.jpg
170406_Saeng_043_Ricardo_Bassetti_9198.jpg
170406_Saeng_040_Ricardo_Bassetti_9100.jpg
170406_Saeng_051_Ricardo_Bassetti_9157.jpg
170406_Saeng_048_Ricardo_Bassetti_9142.jpg